Det går givetvis bra att skänka valfri summa till föreningen också. Pengarna går oavkortat till att öka kunskapen om autoimmuna infektionsutlösta psykiatriska tillstånd. Skriv "gåva" på inbetalningen.

 

 

 

Bli medlem

 

För att bli medlem i förbundet sätter du in 200 kr (kalenderår) på bankgironummer bg 157-7956, för familjemedlem som är skriven på samma adress kostar medlemskap 20 kr.


Vi vill ha flera uppgifter av dig som är huvudmedlem:


namn och adress


epostadress (kallelse till årsmöte och kontakt med medlemmarna sker via epost, ingen reklam eller spam förekommer)


Ange (H) för Huvudmedlem (fullbetalande)


För familjemedlemmar, 20 kr anges bara bokstaven (F) och namn observera att betalning av familjemedlemskap måste ske tillsammans med huvudmedlemmens betalning.
Om du är professionell så ange gärna ett (P).

 

Varför ska alla i familjen bli medlemmar? Först och främst därför att hela familjen är påverkad. Men också därför att man som ideell förening måste ha ett visst antal medlemmar för att kunna få bidrag, och därför att ju fler medlemmar vi har desto mer kommer man att lyssna på oss.

 

Om du gör en inbetalning för tre personer i familjen (240 kr) kan du alltså till exempel skriva så här i utrymmet för OCRnr/meddelande:

 

Anna Anderson (H)
Avägen 1, 11122 Astad, anna.andersson@amail.se
Anton Andersson (F)
Alva Andersson (F)

 

Är ni många i familjen och inte får plats på raderna, kan du mejla informationen till kassor@panspandas.se

 

Rabatterat medlemskap för tre år

 

Så här gör du:

Betala in 500 kr för huvudmedlem och 20 kr för familjemedlem. Skriv som vanligt namn och epostadress när du gör inbetalningen. Epostadress är viktigt, det är via epost som vi skickar nyhetsbrev och information till medlemmar. Skicka ett meddelande till kassören (kassor@panspandas.se) att du betalat för tre år (eller om du får in det i kommentarsfältet när du gör inbetalningen, så skriv det där). Men epostadress är alltid viktigast att du får med, då kan vi i alla fall nå dig och fråga om det är några oklarheter!

 

 

-------------------------------------
Om du betalar från utlandet behöver du också dessa uppgifter:

Bic/Swift: HANDSESS

Iban: SE58 6000 0000 0007 1608 5798

Handelsbanken
ODENGATAN 49
104 32 STOCKHOLM
Sweden

-------------------------------------